Запрещающая молитва православие

Молитва старца Пансофия Афонского от нечистой силы

Современного человека на каждом шагу могут подстерегать неприятности, опасности, вражьи козни, дурные сплетни.

Надежным щитом от происков врагов может стать молитва старца Пансофия Афонского, написанная в далекой древности. Она обладает великой силой против недоброжелателей, противостоит любым злодеяниям и проявлению негатива.

Для людей не воцерковленных земной мир полон мистики. Придя в храм, они предполагают, что есть как вера, так и магия. Но Церковь изначально не признавала колдовства и чародейства — причем эти вмешательства в человеческие души внесены в список смертных грехов.

Некоторые люди, ранее верившие в Бога, стали Его отрицать. Им проще верить в сатану и дьявольщину, они считают, что черная магия, а не Всевышний Христос, способна помочь в любых проблемах. Конечно, молитва помогает не сиюминутно, не по «щелчку пальцев». Она — не спасательный круг и не ритуал. Молитва — это помощь и поддержка с Небес, а остальное искренне верующий во Христа человек способен сделать сам.

Запрещающая молитва православие

Внимание! Молитва задержания считается страшной и опасной, она нарушает некоторые из Библейских правил. Поэтому прибегать к ее прочтению следует только лишь в самых крайних случаях.

Текст следует читать в случаях:

  • Во время тяжелой болезни не бывает молитвы сильней. Можно молиться как за себя, так и за болящего родственника или близкого друга.
  • Если известно, что на семейный род наложено проклятие, которому сопутствуют частые смерти, болезни, скандалы, разводы.
  • Если никак не удается найти вторую половинку и обрести семейное счастье, не складываются отношения с противоположным полом — возможно на женщину (мужчину) наложен венец безбрачия. Это действие активно используется черными магами.
  • Если в доме присутствуют барабашки и прочие потусторонние силы, слышны непонятные звуки — нет равных прошению задержания, старец сбережет здоровье, нервы и жизнь.
  • При отсутствии финансов, даже если в семье нет денег на хлеб, после молитвенного труда нуждающиеся вскоре находят хорошее место работы, выбираются из долговой ямы и живут достойно.
  • Для защиты от дурного глаза, хитрых мыслей и подлости со стороны окружающих.

Перед началом моления следует осмыслить: нужно ли читать данный текст или можно обойтись без него? Эта молитва способна в корне изменить жизнь молящегося человека.

Важно, чтобы человек, читающий молитву задержания, был крещеным в православной вере. Молитвеннику, далекому от православия, читать ее запрещено. К тому же у него нет ангела-хранителя, который дается каждому крещаемому во время совершения Таинства. А в молитве подразумевается обращение именно к нему.

Православные молитвы от сглаза и порчи — избавьтесь от чар при помощи веры

Православные молитвы от сглаза и порчи — это сильная защита от любого колдовского влияния, которое может быть наложено на ваших близких родственников. Если в доме приключилась беда, разговаривайте со святыми и знайте, что Ваши мольбы обязательно будут услышаны.

Каждому верующему христианину нужно понимать, что ни одна злая сила не сможет нанести Вам урон, если Вы чисты помыслами, а в сердце вашем — вера и любовь. Прежде чем приступать к ритуалам обращения к святым, очистите свой разум.

Прогоните все нечистые, плохие мысли, простите своих врагов. Даже если колдун сделал на Вас сглаз, не нужно ему мстить, лучше попросите ваших Небесных защитников, чтобы те даровали Вам здравие и не подпускали недругов к Вашему дому.

Толкование о Богородичном правиле

Чтение 150 раз в сутки Архангельского приветствия «Богородице Дево, радуйся…»

7 сильных молитв Святителю Василию Великому

«Многомилостиве, нетленне, нескверне, безгрешне Господи, очисти мя, непотребнаго раба Твоего, от всякия скверны плотския и душевныя, и от невнимания и уныния моего прибывшую ми нечистоту, со иными всеми беззаконии моими, и яви мя нескверна, Владыко, за благость Христа Твоего, и освяти мя нашествием Пресвятаго Твоего Духа: яко да возбнув от мглы нечистых привидений диавольских и всякия скверны, сподоблюся чистою совестию отверсти скверная моя и нечистая уста, и воспевати всесвятое имя Твое, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.»

Предлагаем ознакомиться:  Защитить семью молитва

«О святителю великий Василий Великий! Ты многая и различная дарования от Господа приял вей, и яко раб благий и верный, вся данныя тебе таланты добре умножил еси: сего ради воистинну вселенский учитель был еси, яко всяк возраст и всяко звание от тебе получается. Се бо отроком послушания образ явился еси, юным – целомудрия светило, мужем – трудолюбия наставник, старым – незлобия учитель, иноком – воздержания правило, молящимся – вождь от Бога вдохновенный, мудрости имущим – ума просветигель, витиям доброглаголивым – слова живаго источник неисчерпаемый, благотворящим – милосердия звезда, начальствующим – правления правого образ, правды ревнителем – дерзновения вдохновитель, правды ради гонимым – терпения наставник: всем вся был еси, да всяко некия спасши.

Над всеми же сими стяжал еси любовь, яже есть соуз совершенства, и тою, яко силою Божественною, вся дарования в души твоей во едино совокупил еси, и туюжде любовь разделенная примиряющую, в толковании словес апостольских всем верным проповедал еси. Мы же грешнии, по единому кийждо свое дарование имуще, единения духа в союз мира не имамы, но бываем тщеславии, друг друга раздражающе, друг другу завидяще: сего ради дарования наша разделенная не в мир и спасение, но во вражду и осуждение нам преложишася.

Темже к тебе, святителю Божий, припадаем, раздором обуреваеми, и в сокрушении сердца просим: молитвами твоими отжени от сердец наших всяку гордость и зависть, нас разделяющия, да во мнозех удех едино тело церковное невозбранно пребудем, да по словеси твоему молитвенному возлюбим друг друга и единомыслием и исповемы Отца и Сына и Святаго Духа, Троицу Единосущную и Нераздельную, ныне и присно и во веки веков. Аминь.»

Запрещающая молитва православие

Молитва, сиесть заклинание Великаго Василия, к страждущим от

демонов, и на всякую немощь

Господу помолимся. Господи помилуй.

Боже богов, и Господь господей, огненных чинов Содетелю, и невещественных сил Хитродетелю, небесных и земных Хитрче, Егоже никтоже от человек виде, ниже видети может; Егоже боится и трепещет вся тварь. Иже выю возвысивша иногда архистратига, и свое служение преслушанием отвергша, низвергни на землю, и отступники с ним ангелы, демоны бывшыя, в помрачения глубины тартара предавый: даждь заклинанию сему о страшнем Имени Твоем совершаемому, страху быти сему предводителю лукавствия, и всем полком его с ним снизпадшим от горняго светоношения, и обрати его в бегство, и запрети ему, и демоном его отступити конечно, да ничтоже вредно сопротивознаменанному образу соделает: но да приимут крепость державы сии запечатаннии, во еже ступати на змия и скорпия, и на всю силу вражию.

Вторая молитва тогожде.

Христианам заступление молитва

Молитвы заклинательные Святаго Иоанна Златоустаго

Боже Вечный, Избавивый род человеческий от пленения диавольскаго, избави раба Твоего (имярек) от всякаго действа духов нечистых, повели нечистым и лукавым духовом же и демоном отступити от души и тела раба Твоего (имярек), и не пребывати, ниже сокрытися в нем, да бежат Именем Твоим Святым, и Единороднаго Ти Сына, и Животворящаго Ти Духа, от создания руку Твоею: да очищен быв от всякаго искушения диавольскаго, преподобне и праведно и благочестно поживет, сподобляем Пречистых Тайн Единороднаго Сына Твоего и Бога нашего: с Ним же благословен ecи, и препрославен, с Пресвятым, и Благим, и Животворящим Ти Духом, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.

Молитва иная тогожде.

Услыши ны Господи Боже, Спасителю наш, иже во утеснении души, и духа во унынии зовущих к Тебе, да не попустиши нас искуситися паче еже мощи носити, но сотвори со искушением и изводьство, во еже мощи нам носити. Избави нас от всякаго наведения исполнена злых, от скорби и утеснения лукавых духов, и сопротивныя силы.

Поддержи немощь душ наших, и исправи ноги наша на путь правый, в познание истины, и еже в Тя упования. Утверди сердца наша, и даждь нам в совести чисте, со дерзновением проповедати слово Твое, и служити без упражнения во вся дни живота нашего. Яко Ты ecи обуреваемым пристанище, и еже в печалех утешение. И Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну, и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.

Предлагаем ознакомиться:  Молитва чтобы почистить комнату

Всем нечистым духовом запретивый, и силою глагола изгнавый легеона, явися и ныне Единородным Ти Сыном на создание, еже по образу Твоему сотворил ecи: и изми е насильствованное от сопротивнаго, да помилованное и очищенное сочинится святому Твоему стаду, и сохранится храм одушевлен Святаго Духа, и Божественных и Пречистых Святыней благодатию и щедротами и человеколюбием, Единороднаго Ти Сына: с Ним же благословен еси, и со Пресвятым, и Благим, и Животворящим Ти Духом, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.

Призываем Тя, Владыко Боже Вседержителю, Вышний, Неискусимый, Мирный Царю: призываем Тя сотворшаго небо и землю, от Тебе бо произыде и альфа и омега, начало и конец, давый человеком в послушание четвероножная и безсловесная животная, яко Ты покорил еси та, Господи: простри руку Твою крепкую, и мышцу Твою высокую и святую, и присещеним посети создание Твое сие, и низпосли ему ангела мирна, ангела крепка, души и тела хранителя, иже запретит и отженет oт него всякаго лукаваго и нечистаго демона: яко Ты Господь Един Вышний Вседержитель, благословенный во веки веком. Аминь.

Запрещает ти Господь диаволе, пришедый в мир, и вселивыйся в человецех, тако да твое низложи мучительство, и человеки от тоя исхити: на древе сопротивныя силы победивый, солнцу померкшу, земле поколебавшейся, и гробом отверзающимся, и телесем святых востающим: разрушивый смертию смерть, и упразднивый державу имущаго смерти, си есть: тебя диавола.

Заклинаю тя Богом показавшим древо живота, и счинившим херувима, и пламенное оружие обращающееся стрещито.Запрещен буди, оним бо ти запрещаю, ходившим тако посуху на плещу морскую, и запретившим бурям ветреным: его же возречение иссушает бездны, и прещение тает горы.______________ повелевает ти нами.

Убойся, изыйди, и устранися от создания сего, и да не возвратишися, ниже утаишися в нем; ниже срящеши его, или действуеши: ни в нощи, ни в дне, ни в час, ни в полудне: но иди в свой тартар, даже уготованнаго великого дне суднаго. Убойся Бога, сядящаго на херувимах, и призирающаго бездны: его же трепещут ангелы, Архангелы, Престоли, Господствия, Начала, Власти, Силы, Многоочития Херувими, и Шестокрилатии Серафими: его же трепещет небо и земля, море и вся таже в них, изыйди, и устранися от Божественнаго создания сего, и вернаго раба Христа Бога нашего: отним во ти запрещаю, иже ходит на крилу ветреню, и твори Ангелы своя духи.

Заклинаю вас вселукавии злоначальници, проклятие бесове, иже аще кто есте, и елико вас есть, иже обавания ми чародействы, и злотворными деянии присвоеннаго вам человека приведении бывшее, человека сего ИМЯ: люто обуреваете, мучите, и озлобляете, тако да от ны с всеми волшебствы и чародействы вашим отбежите от него, и к тому никакоже николиже к нему возвратитеся.

Сие убо не своею ми солою, или благочестием ( еже в себе неощущаю), но о Всесильном Всемогущем и вседержительном имени, единаго Бога в Троици славимаго , Отца, и Сына, и Святаго духа, и в силу честнаго и животворящаго Креста, и смерти Господа Бога и спасшаго Иисуса Христа, еюже вся темная Ваша власть, и лютое над человеки и всеми созданиями Божиими мучительство испразднено и отничтоженно есть.

Обратитеся убо вспять, и бежите отуду далече, и дадите место Божией силе, разрушающей злодеяния ваша, своим неисчетным милосердием и благостию, да запретит вам перст Божий Фараоновых волхвов обавания и волшебная мечтания, безделны сотворивый, и той его же силу тогда познаете егда Павла Апостола запрещением силу вашу в Еллим волхве рабе вашем , его же манием многих повреждаете, посрами и испраздни, и тако же на святую Истину Креста знамением, и на нему распятаго Господа Бога нашего силою огражденную, обавающу, и блаубеждающу Киприану, ничтоже успети возмогосте, со страхом и трепетом отдержими отбегосте, да будет ны на вас ужас и трепет и страх Бога Вседержителя, Отца, и Сына и Святаго духа, хотящаго вас низринути в огнь вечный и безконечно в нем мучити, Аминь.

Священною водою. Кропить очарованного, глаголать:да обегнут и отступят от тебе вся лукавая диавольская обавания, чародеяния, и волшебная действа окроплением воды сея священныя и в ничтоже да обратится и ищезнут, ты же здрав и целу буди, во имя Отца, и Сына И Святаго духа. Аминь.

Предлагаем ознакомиться:  Молитва матери божьей мужа в семью вернуть

Молитва благодарственная об изгнании беса

Благодарим тя, поем, славим и величаем крепкую, и великолепную силу державы власти твоея, Господи Боже Отче Вседержителю: тако премногих ради твоих неисчетных щедрот, и человеколюбнаго твоего милосердия, изволил еси избавити, и свободити раба твоего (рабу твою) ИМЯ от от обдержавшаго и мучившаго его (или ея) нечистаго духа: и смиренно рабски припадающее, прилежно твое благоутробие молим, да не к тому духу лукавый благоимать над ним, ( или над нею), но бегом да бежит, и далече устранится, и к тому да не возвратится.

Да вселится в оного (или в оную) Господь всемилостивый, тебе благоизволяющу, благость и мир единородного твоего сына, Господа же нашего Иисуса Христа, им же искупленивыхом от работы вражия, и всякого зла не убоимся, тако с нами Господь: и благодать Святаго Духа, да укрепи, и утверди его (или ею), в великом деле творити Волю твою благую, благоугодную и совершенную от вся дни живота его (или ея), и тебе со всеми верными славити и величати, с единородным твоим сыном, и всесвятым, и благим, и животворящим твоим Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

злокозние древняго и вселукаваго змия Диавола, тому (или той) наветующее, под ноги рабов твоих сотри, и действо их еже волшебными обавании и чародействы лукавых человек тому себе отдавших, в погибель рабу твоему (или рабе твоей) ИМЯ: наносит и соделовает: благоутробным си человеколюбием и Божественною силою разруши, и и безделны сотворив в ничтоже обрати.

Всесильный и человеколюбивый Господи Иисусе Христе Боже наш, превечнаго Отца собезначальный и соприсносущный сыне и Слове, на последок лет с небесе сошедый, и от Присно Девы чтыя неизреченно воплотивыйся, и непреложно человек бывый, тако да зло деяния бесовская испразниши, и учеником своим властьдавый, еже наступати на змия и скорпия, и на всю силу вражию: Тебе смиренно тако раби человеколюбиваго владыко прилежно молим: призри на раба твоего ( или на рабу твою сию ) ИМЯ: и все злокозние древняго и вселукаваго змия Диавола, тому (или той) наветующее, под ноги рабов твоих сотри, и действо их еже волшебными обавании и чародействы лукавых человек тому себе отдавших, в погибель рабу твоему (или рабе твоей) ИМЯ: наносит и соделовает: благоутробным си человеколюбием и Божественною силою разруши, и и безделны сотворив в ничтоже обрати.

Боже Богов и Господь Господей, царю и содетелю всех, в крепости сильный, и дивный во всех делех твоих: сотворивый небо и землю, море и вся каже в них, видимая же и невидимая вся, иже сатану тебе творцу своему гордостию сопротившагося, купно с всеми последовавшими ему, како молнию с небесе низвергл еси, и служителей его волхвов Фараоновых, Моисею рабу твоему сопротивившихся, обаяния и чародеяния безделна сотворил еси: тебе смиренно припадающее, прилежно молимся, обаяния, волшебная же мечтания , и чародеяния, сему рабу (рабе) твоей злохитрием диавольским, нанесена и сотворена, благоутробным си милосердием, и всесильною ти крепостию отврати и отжени, и сия безделны сотвори: тако да тих мучительства свобождися, кроме всякаго препятия, тебе Господу Богу своему послужит, и Имя твое Пресвятое прилежно со всеми нами славит, Отца, и Сына, и Святаго Духа, како благословенно и препрославенно сущее, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Твоя молитва
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector