Молитва для гарного навчання

Як читати молитви за дітей

Молитва за дитину може бути виголошена і своїми словами — не дарма існує прислів’я, що материнська молитва навіть з дна моря підніме улюблене чадо.

Православні священики радять матерям молитися за дітей ще з тих пір, коли малюки в утробі. Також молитви читаються за новонароджених, тільки що охрещених дітей і малюків в особливі періоди, коли вони не можуть самостійно попросити у свого ангела заступництва — наприклад, в періоди хвороби.

https://www.youtube.com/watch?v=https:E3g8LadfhrQ

Щоденна молитва за дитину може стати частиною твого ритуалу перед відходом до сну — погодься, ніколи не зайве попросити вищі сили захистити твою кровинку.

Молитва на гарне навчання

Поговоримо тепер про практику. Люди цікавляться часто, а до кого правильно звертатися? Потрібно святого якогось просити або Господа? Насправді молитва на навчання читається з любов`ю і довірою. Адже ви чекаєте відповіді у вигляді необхідної духовної допомоги. Хто викликає такі почуття? Господь і його вірні адепти.

Не розуміючи, що бурмочеш, що не досягнеш Престолу Господнього. Нижче наведені тексти молитов. Їх цілком можна використовувати, попередньо обдумавши. Суть слів полягає в тому, щоб просити святих направляти учня дорогою, до Бога веде. Щоб міг дослідник нових знань піднятися помислами і духом до рівня одержуваної інформації. Використовувати її треба не на шкоду оточуючим, а на благо людства.

Що ж робити тому, кого люди звуть Фомою невіруючим? З цим також проблем не виникає. Народна мудрість народила безліч порад і рекомендацій. Якщо в них вірите, то практикуйте змову на навчання. Його рекомендується читати ввечері. Потрібно на чистому аркуші паперу написати, до яких успіхів прагнете. Робіть це докладно з урахуванням рівня власного потенціалу.

  • «Написане це послання — моє щире побажання. Нехай так і збувається, все в навчанні без перешкод виходить! Амінь! »

Помістіть приготований чарівний пакет під подушку і лягайте спати. Повторюють ритуал тоді, коли трапиться невдача або підвищиться рівень успішності. Старий пакет спаліть.

Поговоримо тепер про практику. Люди цікавляться часто, а до кого правильно звертатися? Потрібно святого якогось просити або Господа? Насправді молитва на навчання читається з любов’ю і довірою. Адже ви чекаєте відповіді у вигляді необхідної духовної допомоги. Хто викликає такі почуття? Господь і його вірні адепти.

Не розуміючи, що бурмочеш, що не досягнеш ПрестолуГосподнього. Нижче наведені тексти молитов. Їх цілком можна використовувати, попередньо обдумавши. Суть слів полягає в тому, щоб просити святих направляти учня дорогою, до Бога веде. Щоб міг дослідник нових знань піднятися помислами і духом до рівня одержуваної інформації. Використовувати її треба не на шкоду оточуючим, а на благо людства.

Що ж робити тому, кого люди звуть Фомоюневіруючим? З цим також проблем не виникає. Народна мудрість народила безліч порад і рекомендацій. Якщо в них вірите, то практикуйте змову на навчання. Його рекомендується читати ввечері. Потрібно на чистому аркуші паперу написати, до яких успіхів прагнете. Робіть це докладно з урахуванням рівня власного потенціалу.

  • «Написане цього листа написав — моє щире побажання. Нехай так і збувається, все в навчанні без перешкод виходить! Амінь! »

Господи Ісусе Христе, Боже наш, що в день П’ятидесятниці воістину вселився в серця дванадцяти апостолів та інших Своїх учнів і послідовників і силою благодаті Всесвятого Духа, Який зійшов у вигляді вогняних язиків, уста їм відкрив, так що вони почали говорити іншими мовами, зішли Свого Святого Духа й на цю дитину (ім’я) і прищепи у серці її Святе Писання, що його рука Твоя пречиста й пресвята накреслила на скрижалях Мойсеєві, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва до святої Параскевії при хворобі дитини

Найчастіше за благополуччя, здоров’я і успіх дитини моляться Ісусу Христу, Творцеві і Богоматері. Саме до останньої як заступниці перед Творцем радять звертати свої молитви молодим матерям.

Також помолитися за дітей можна Миколі Чудотворцю — в православній традиції він вважається заступником малюків.

Існують і спеціальні ікони, які можна купити в будинок, щоб молитися перед ними за дітей. Найвідоміші — зображення Богоматері з немовлям під назвою «Виховання», і ікона «Скоропослушниця».

икона скоропослушница
Ікона «Скоропослушниця»

Отче Небесний! Ти поблагословив мене дітьми й поклав на мене обов’язок трудитися над їхнім вихованням. Знаю, Господи, що колись Ти побажаєш від мене звіту з цього важливого обов’язку. Свідомий (свідома) цього, звертаюся до Тебе й смиренно благаю: просвіти мій розум, щоб я своїх дітей якнайкраще провадив (провадила) згідно з Твоїми святими заповідями.

Викорінюй з мого серця надмірну прив’язаність до них, яка є проявом самолюбства, щоб я не був (була) сліпий (сліпою) щодо їхніх помилок. Бережи мене, Господи, щоб я не був (не була) для них згіршенням. Дай мені так виховати моїх дітей, щоб вони дедалі більше Тебе пізнавали, любили й усе своє життя поводилися згідно з Твоєю святою волею.

Пречиста Діво Маріє! Будь моїм дітям Матір’ю і заступницею. Святий Обручнику Йосифе! Опікуйся моїми дітьми. Небесні друзі моїх діточок, святі Ангели, і ви, святі Божі угодники, імена яких мої діти одержали на святому Хрещенні! Я молю вас: піклуйтеся про моїх дітей і моліть за них Всемогутнього Бога. Нехай ваше піклування й ваша молитва будуть моїм дітям охороною від усякого зла та джерелом щедрих благодатей на шляху до неба. Амінь.

О, свята і преблаженна мученице Христова Параскевіє, у Господі красо дівича, мучеників похвало, чистоти образе, доблести дзеркало, премудрих подиве, віри християнської покрове, ідольського обману викривателько, Євангелія Божественного поборнице, заповідей Господніх послідовнице!

Ти сподобилася прийти до пристановища спокою вічного і в чертозі Нареченого Твого Христа Бога велично веселитися. Ти особливим вінцем дівицтва і мучеництва прикрашена Господом. Молимо тебе, свята Мученице, будь нашою блаженною заступницею перед Христом Богом, турботою Якого Ти звеселяєшся. Моли Всемилостивого, Який словом очі сліпим відкрив, щоби визволив дитину мою від хвороби тілесних та душевних очей наших. Господньою силою, милістю і благодаттю розжени Своїми молитвами святими до Бога морок темний гріхів наших.

Поспіши, о, свята Параскевіє, на поміч мені й дитині моїй, — разом зі мною випроси в Бога зцілення й відновлення  душі і тіла. Щоб, за твоєю допомогою, ми з пітьми вийшли в світлі й силі віри істинної та діянь Божественних. Амінь.

Більш поширеними є змови, які дозволяють дитині проявляти інтерес до отримання нових знань незалежно від якості викладання в навчальному закладі. Використовуючи подібні обряди і молитви, ви будете стимулювати його шукати відповіді на виникаючі питання самостійно, читаючи книги або знаходячи матеріал у глобальній мережі.

Змова на навчання допоможе розвинути абстрактне мислення і творчі здібності, що дозволить відкрити у вашому синові або дочці приховані раніше таланти.

Щоб позбутися від неуважності в навчанні, а також неуважності і небажання робити домашні завдання, яким часто відрізняється дитина, варто використовувати змова на церковних свічках, який вважається найбільш простим і ефективним.

текст молитви

Для учня:

  • «Преблагий Господи! Пошли рабу Твоєму (ім`я) благодать Духа Святого. Нехай сили зміцнить, щоб почуй вчителю і викладачеві знань міг зрости на славу Твою, батьківське розраду. Щоб стати Батьківщині і Церкви корисним. Амінь! »

Нічого страшного не трапиться, якщо ви трохи змініть текст, залишивши його сенс недоторканим. Молитва перед іспитом:

  • «Господи Іісусе! Благослови раба Твого (ім`я) перед випробуванням. Пішли підмогу свою, щоб подужав я всі перешкоди і домігся успіху бажаного. Тобі, Господи, Батьківщині і мені корисного! Амінь! »

Тут те ж саме. Не варто впиратися в текст. Особливо коли з душі інші слова йдуть. Ви ж самі з Господом розмовляєте, вирішуйте, про що просити.

Для учня:

  • «Преблагий Господи! Пошли рабу Твоєму (ім’я) благодать Духа Святого. Нехай сили зміцнить, щоб почуй вчителю і викладачеві знань міг зрости на славу Твою, батьківське розраду. Щоб стати Батьківщині і Церкви корисним. Амінь! »
  • «Господи Іісусе! Благослови раба Твого (ім’я) перед випробуванням. Пішли підмогу свою, щоб подужав я всі перешкоди і домігся успіху бажаного. Тобі, Господи, Батьківщині і мені корисного! Амінь! »

Перед важливою подією

Фото - Дівчинка сидить на уроці за партою

Богородиця – заступниця за весь рід людський. Будучи сама матір’ю, Пресвята Діва охоче відгукується на прохання про дітей, про їхнє здоров’я і успіхи. Образ «Додаток розуму» або «Подателька розуму» допомагає в навчанні, вихованні дітей, просвічує розум від помилок. Ісус Христос і Богородиця – джерела вищої мудрості і розуму, до них вдаються за Божественною допомогою.

Молитва на навчання перед іконою Богородиці читається не напередодні здачі іспиту або контрольної, а щодня. Мати прочитує це моління за маленького школяра перед тим, як він йде в школу.

Молитву про успіхи в навчанні необхідно здійснювати перед іконою. Можна повісити її над місцем, де учень займається. Образок Богородиці можна мати при собі, в кишені шкільної форми, або на шиї, в формі медальйона.

Образ Богородиці був виявлений благочестивому іконописцю, який зійшов з розуму від читання церковних книг. Він щиро молився діві Марії про зцілення. Одного разу в баченні він побачив Пресвяту Діву і отримав вказівку написати Її ікону, по молитвам у якій буде зцілений. Так як бачення було недовгим, і ясне свідомість часто покидало іконописця, він забував образ Богородиці, знову гаряче молився, і Господь напучував майстри як писати. Після завершення ікону нарекли «Додаток розуму» і людина була повністю видужав.

О, Пресвятая Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм чад наших (імена), та всіх отроків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних, і в лоні матерів носимих. Покрий їх ризою Твого Материнства, збережи їх в страсі Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, щоб дарував їм все корисне для душевного спасіння. Доручаємо їх Материнському нагляду Твоєму, бо Ти єси Божественний покров рабам Твоїм. Амінь.

Особливі прикмети

Існують і певні змови на гарне навчання, застосовувати які варто безпосередньо перед важливим заходом — наприклад, іспитом, або іншою формою контролю знань.

Щоб істотно підвищити удачу дитини, варто розповісти йому також про знаменитих студентських ритуалах — наприклад, конспекті або книзі під подушкою, монеті під лівою п’ятою, а також про помах заліковою книжкою у вікні — замість неї можна використовувати щоденник.

Подібні заходи послужать вашому чаду виключно хорошу службу — вони допоможуть налаштуватися оптимальним чином і відкинути всі зайві сумніви. Крім того, порадьте йому читати на ніч молитви для очищення розуму від негативних емоцій і страху, що створюють значну перешкоду на шляху до хорошим позначок.

Досить поширені замовляння на навчання, в яких використовується підручник чи конспект з викладеним матеріалом, який необхідно завчити дітям. Успіхів у навчанні ваш нащадок доб’ється, якщо ви візьмете подібний паперовий джерело інформації і кілька волосин з його голови. Опівночі поставте на стіл дві освячені свічки і покладіть між ними підручник. Відкрийте його на сторінці з будь складною темою, про яку можна попередньо дізнатися у дитини, і покладіть на неї його волосок.

Крім того, змови для навчання можуть читатися і переду спортивними змаганнями, якщо ваша дитина проявляє свої таланти саме в даній області. Удачу в даних справах йому принесе наступний обряд.

Змова вимовляється на маленьку іконку, присвячену покровителю дитини. Її необхідно зашити в підкладку одягу, в якій він буде виступати на змаганнях або покласти у внутрішню кишеню, стежачи, щоб вона не випала. Буде дуже добре, якщо ікона пролежить там не менш року — для цього ви повинні самостійно прати одяг, щоб виключити її виявлення.

Після того, як дитина досягне певного успіху, його необхідно буде обов’язково закріпити. Для цього змова варто повторювати кожен місяць, використовуючи ту ж ікону. Крім того, варто після цього ходити до церкви і вимовляти молитви на славу покровителя дитини. Без цього можлива поява різних неприємних наслідків заняття спортом — наприклад, травм, розтягувань, а також невдач, які можуть спричинити за собою негативний психологічний і енергетичний настрій.

Варто відзначити, що змова повинен читати хтось з найбільш близьких родичів. Оптимальним варіантом є, якщо чаклунство подібного роду використовує мати — між нею, сином або дочкою встановлюється найбільш міцний зв’язок.

У такому випадку результат досягається майже стовідсотковий. А ось у батька, і, тим більше — дідуся чи дядька, позитивний ефект може досягатися ціною неймовірних зусиль і тривалого застосування магії.

Статті за темою «5 Способів допомогти дітям з навчанням»

Магія для виконання будь-яких бажаньМагія для виконання будь-яких бажань
Як швидко досягти своїх цілей?Як швидко досягти своїх цілей?
Як можна запобігти зради?Як можна запобігти зради?
Як домогтися успіхів у житті?Як домогтися успіхів у житті?

Кому молитви не допоможуть?

Не всіх нині виховують в вірі. Є атеїстичні сім’ї. Деякі люди взагалі про такі речі не замислюються. Тому молитва про допомогу в навчанні далеко не для кожного. Вона будується на вірі. Підкреслимо, що не на слові, а на почутті. Воно на порожньому місці не виникає. І молитися, коли Бога не приймаєте душею, не варто.

Є й інші методи. Ще кілька слів про представників інших конфесій. Вони іноді звертаються до православних святих. Ніякої заборони тут не існує. Бог єдиний. Чи обов’язково йти в храм? Це питання особисте. Ніхто вам не скаже твердо, що слід робити так, а не інакше. Але рекомендується іноді заглядати і до церкви. Там особлива атмосфера, позитивно впливає і на нервову систему, і на рівень довіри Господу.

Не всіх нині виховують в вірі. Є атеїстичні сім`ї. Деякі люди взагалі про такі речі не замислюються. Тому молитва про допомогу в навчанні далеко не для кожного. Вона будується на вірі. Підкреслимо, що не на слові, а на почутті. Воно на порожньому місці не виникає. І молитися, коли Бога не приймаєте душею, не варто.

Є й інші методи. Ще кілька слів про представників інших конфесій. Вони іноді звертаються до православних святих. Ніякої заборони тут не існує. Бог єдиний. Чи обов`язково йти в храм? Це питання особисте. Ніхто вам не скаже твердо, що слід робити так, а не інакше. Але рекомендується іноді заглядати і до церкви. Там особлива атмосфера, позитивно впливає і на нервову систему, і на рівень довіри Господу.

Молитви до Ісуса Христа за дітей

Найсолодший Ісусе, Боже серця мого!

Ти дарував мені дітей по плоті, вони Твої по душі; і мою і їхні душі відкупив Ти Своєю безцінною кров’ю; заради крові Твоєї Божественної благаю Тебе, найсолодший мій Спасителю: благодаттю Твоєю доторкнися сердець дітей моїх (імена) та похресників моїх (імена), захисти їх страхом Твоїм Божественним, утримай їх від поганих нахилів і звичок, спрямуй їх на світлий шлях життя, істини і добра, прикрась життя їхнє усім добрим і спасительним, улаштуй долю їхню як Ти Сам бажаєш і спаси душі їхні провадячи їхніми долями.

Господи Боже отців наших! Дітям моїм (імена) та похресникам моїм (імена) дай серця праві, аби дотримуватися заповідей Твоїх, одкровень Твоїх та уставів Твоїх і виконувати все це.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, недостойну рабу (ім’я).

Господи, у милостивій владі Твоїй чада мої, раби Твої (імена). Помилуй і спаси їх, імені Твого ради. Господи, прости їм усі гріхи вільні і невільні, скоєні ними перед Тобою. Господи, настав їх на істинний шлях Твоїх заповідей і розум просвіти світлом Христовим для порятунку душі і зцілення тіла. Господи, благослови їх у будинку, у школі, у дорозі і на кожному місці Твого володарювання.

молитва на навчання

Господи, збережи їх під покровом Твоїм святим від кулі, що летить, отрути, вогню, від смертоносної виразки і марної смерті. Господи, захисти їх від усяких видимих і невидимих ворогів, від усякої хвороби, очисти від усякої скверни і полегши їхні душевні страждання. Господи, даруй їм благодать Духа Твого Святого на многії літа життя, здоров’я, цнотливість.

Господи збільш і зміцни їм розумові здібності й тілесні сили, Тобою даровані їм, Твоє благословення на благочестиве і, якщо Тобі завгодно, сімейне життя і несороміцьке дітонародження. Господи, даруй мені, негідній і грішній рабі Твоїй (ім’я), батьківське благословення на чад моїх і рабів Твоїх у ранковий, денний і нічний часи імені Твого ради, бо Царство Твоє вічне, усесильне і всемогутнє. Амінь.

висновок

Коли звертаєтесь до тих сил, в які вірите,за допомогою, пам’ятайте, що вони за вас зубрити не стануть. Це справа людини. Вищі суті підтримують морально і духовно. Вони сприяють появі почуття впевненості в собі, збільшення швидкості мислення та реакції. Бог у християн триєдиний. Так ось, відповідь ми отримуємо в області Духа. Тобто там, де у людини народжуються творчі здібності. А пам’ять і навички слід самостійно формувати і тренувати! Успіху і успіхів у навчанні!

Коли звертаєтесь до тих сил, в які вірите, за допомогою, пам`ятайте, що вони за вас зубрити не стануть. Це справа людини. Вищі суті підтримують морально і духовно. Вони сприяють появі почуття впевненості в собі, збільшення швидкості мислення і реакції. Бог у християн триєдиний. Так ось, відповідь ми отримуємо в області Духа. Тобто там, де у людини народжуються творчі здібності. А пам`ять і навички слід самостійно формувати і тренувати! Успіху і успіхів у навчанні!

Статті схожі на «Молитва на навчання. Кому і як молитися?»

Чи допоможе молитва, щоб взяли на роботу?Чи допоможе молитва, щоб взяли на роботу?
Подячна молитва господу: спасибі за добрі справиПодячна молитва господу: спасибі за добрі справи
Молитва {amp}quot;щоб все було добре{amp}quot;. Чи існує вона?Молитва «щоб все було добре». Чи існує вона?
Молитва на допомогу живим: вираження любові до людейМолитва на допомогу живим: вираження любові до людей

Молитва матері за неслухняних дітей

Всевидючий і многомилостивий Боже, Ти достеменно бачиш і знаєш всі людські серця. Ти значно краще від мене бачиш провини моєї дитини. Але Ти, Господи, також добре бачиш і моє переживання і біль за неї. До Тебе, всемогутній Господи, я прибігаю і вдаюся за поміччю. Ти Своєю незбагненною любов’ю і ласкою змінюєш найтвердіші серця. Ти навіть розбійника на хресті, який щиро покаявся, пробачив і пригорнув до Себе! Ти направив і очистив серця багатьох грішників і беззаконників.

https://www.youtube.com/watch?v=7vGQDeY5Dyk

Благаю Тебе, дорогий небесний Отче, скеруй і провадь мою дитину до послуху і покори Тобі. Дай, щоб вона стала на шлях, котрий вказуєш Ти: правдиво покаялася і навернулася до Тебе, жила згідно Твоєї святої волі і робила тільки те, що добре в Твоїх очах. Я прошу це через Ісуса Христа, мого єдиного Господа і Спасителя, Який живе і царює з Тобою, Отче, і зі Святим Духом – один Бог, нині і повіки вічні. Амінь.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Твоя молитва
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector