Молитва от заключения под стражу

Сильнейшая молитва-оберег от суда и тюрьмы

Прежде чем идти в суд, прочтите оберег помощи Богородицы по бумажке три раза. Листочек с молитвой-оберегом положите в паспорт и возьмите с собой.

Святая Владычице моя Богородице, Мати Всепетая! На тебя уповаю, на тебя надеюся, яко ты надеждо ненадежных, сило безпомощных, приста нище обуреваемых, покрове напаствуемых, за ступление обидимых, хлебоманно, услаждающая алчущих, нектаре небеснаго упокоения жаждущих, Мати Преблагословеннаго Бога, Преблагословенная и Пренепорочная Дево!

К Тебе единей прибегаю, к Твоему покрову вседушно преклоняю колена, Владычице. Не презри плача и слез, утехо плачущих! Аще ужасает мя мое недостоинство и окаянство моих грехов, но уверяет мя цельбоносный сей образ, на немже благодать Твою и силу, яко неисчерпаемое море, вижду: слепых прозревших, скачущих хромых, странствующих аки под сению Твоего призрения, матерне упокоенных и по всему прошению благоизобильствующих;

на оных помилования образ взирая, прибегох, слеп сый душевныма очима и хром душевными чувствы. О Свете Незаходимый! Просвети и исправи мя, веси всякую мою скорбь, веси всякую беду, не презри моления моего, о Полезнодательнице! Не возгнушайся мене грешнаго, не презри мене сквернаго; вем, яко вся можеши, елика волиши, о добрая надеждо моя, упование мое от сосцу матере моея. К Тебе привержен есмь от чрева матери моея, Тебе оставлен есмь, не остави мене, не отступи от мене, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Платок-оберег при посещении суда

Заверните листочек с оберегом помощи Богородицы в носовой платок. В суде оботритесь этим платком (с оберегом) несколько раз.

Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь. Лежит плат во чистом поле, на четыре стороны разостлан, одним концом к востоку, другим концом к западу, третьим концом к северу, четвертым концом к лету. Идите, враги мои, клеветники, злословники, на все четыре стороны, куда ваши глаза глядят, куда вас ноги несут, а от меня отступитесь, на меня не глядите, имя мое забудьте. Со мной Господь и Пречистая Матерь Его. Аминь.

Сильнейшая молитва-оберег от суда и тюрьмы

Молитва от заключения под стражу

Подшейте молитву оберегающую от тюрьмы и суда к одежде, когда идете в суд.

На суд иду, трех ангелов с собою возьму. Один ангел при дверях стоит, второй ангел суд вершит, третий ангел врагам моим очи застилает, судьям уста запирает. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.

Положите в левый ботинок, когда идете на суд.

Стоит тюрьма, глухая стена, из‑под той стенки, из простенка крики не доносятся, стоны не слышатся, так и судьи мои будут глухие и тихие, да не услышу слова супротив меня. Аминь.

А этот оберег от суда и тюрьмы положите в правый ботинок.

Иду не на суд, иду на Господню трапезу. Как на Господней трапезе все веселятся и радуются, так бы и я, раб Божий (имярек), о суде обрадовался, Божьей милостию оправдался, в тюрьме не остался, домой возвращался. Аминь. Аминь. Аминь.

Этот оберег держите в кармане или в сумке так, чтобы периодически вы могли прикасаться к нему рукой. Касайтесь оберега тогда, когда попросит ваша душа.

Рукою один раз коснусь – один ангел мне на защиту. Рукою другой раз коснусь – два ангела мне в помощь. Три раза коснусь – три ангела мне в оборону. Рука касается, ангелы слетаются, стеной встают, меня засудить не дают. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.

Подшейте эту молитву-оберег от суда и тюрьмы к воротнику.

Молитва от заключения под стражу

Шью‑пришиваю не словеса тайные, шью‑пришиваю вражьи языки. Все бы вы, вражьи языки, были зашиты крепко‑накрепко, как зашит мой воротник. Как нитка идет за иголкой, так бы и вы за мной шли, на меня смотрели, слова бы против меня сказать не могли. Как я нитку обрываю и выбрасываю, так ваши злые речи я прерываю и выбрасываю. Аминь.

В понедельник нужно поставить в церкви одну свечу, во вторник – девять свечей к иконе «На усмирение злых сердец». Раздать двенадцать милостынь, а затем подшить оберег к одежде с внутренней стороны.

Господь воплотился, человеком обратился, Сыном Божиим возрос, суд неправедный на крест его вознес. Господь добровольно на казнь отдался, на кресте распинался, всех своих обидчиков, всех своих сгубителей, всех своих гонителей простил, об них Бога Отца молил. Так и меня бы суд простил, да я бы об судьях Бога молил, а как Господь разбойника праведного в рай пустил, так бы и меня суд домой живым‑здоровым отпустил. Господь из гроба невредим вышел, так бы и мне, рабу Божию (имярек), из суда невредимым выйти. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.

Помяни, Господи, царя Давида и всю кротость его. О прехвальный и пречудный пророче Божий Давиде! Услыши нас, грешных и непотребных, в час сей предстоящих пред святою твоею иконою и усердно прибегающих к ходатайству твоему. Моли о нас Человеколюбца Бога, да подаст нам дух покаяния и сокрушения о гресех наших и всесильною Своею благодатию да поможет нам оставити пути нечестия, приспевати же во всяком деле блазе, да укрепит нас в борьбе со страстьми и похотьми нашими;

да всадит в сердце наше дух смирения и кротости, дух братолюбия и незлобия, дух терпения и целомудрия, дух ревности к славе Божией и спа сению ближних. Упраздни молитвами твоими, пророче, злыя обычаи мира, паче же погибельный и тлетворный дух века сего, заражающий христианский род неуважением к Божественней Православней вере, к уставам святыя Церкви и к заповедем Господним, непочтением к родителем и влаcтем предержащим, и низвергающий людей в бездну нечестия, развращения и погибели.

Отврати от нас, пречудне пророче, предстательством твоим праведный гнев Божий, и избави вся грады и веси царства нашего от бездождия и глада, от страшных бурь и землетрясений, от смертоносных язв и болезней, от нашествия врагов и междоусобныя брани. Укрепи твоими молитвами православных людей, благопоспешествуй им во всех благих деяниях и начинаниях к водворению мира и правды в державе их.

Молитва от заключения под стражу

Пособствуй Всероссийскому Христолюбивому воинству во бранех со врагами нашими. Испроси, пророче Божий, от Господа пастырем нашим святую ревность по Бозе, сердечное попечение о спасении пасомых, мудрость в учении и управлении, благочестие и крепость во искушениих, судиям испроси нелицеприятие и безкорыстие, правоту и сострадание к обидимым, всем начальствующим попечение о подчиненных, милость и правосудие, подчиненным же покорность и послушание ко властем и усердное исполнение своих обязанностей;

Независимо от того, взяли вас под стражу за вину или без вины, облегчите свое душевное состояние этой молитвой-оберегом. Держите оберег при себе и читайте по бумажке перед сном, глядя на восточный угол камеры, где должны висеть иконы.

и в сии дни ты не отлучался еси от мене, но токмо, яко чистый дух, печален был еси о мне, непотребнем рабе. Коль множицею аз бых близ самыя смерти, творяй преступныя дела и отнюдь не помышляяй предстати внезапу Богу‑Судии! Смерть же не постиже мене тогда: и вем, яко ты отвратил еси ю от мене. Тако выну охраняеши мя, и не един аз есмь, внегда един жительствую во узилищи сем, но с тобою, хранителю мой.

Аще и не вижду тебе телесными очима, ты еси присно спребываяй окаянной моей душе и телу. Якоже солнце, преходя скверныя места, не оскверняется, сице и ты, светоносный Ангеле Божий, не возгнушайся моея смрадности, но николиже отлучайся от мене и в сей темнице. Сохрани мя здрава нощию и неприступна во сне диавольскому искушению.

Отжени от мене безсоние. Сопутствуй ми, во дни, на кийждо час, во всех входех и исходех моих. Даруй ми крепость телесных сил, еже понести горькия работы, в наказание мне налагаемыя, горькия же паче по вине их. Заступи мя от злобы бесов, люте нападающих на мою душу: ибо от единаго мановения десницы твоея бежат беси.

Паче же всего отжени от мене смятение душевное и ропот вредный: сый бо смущен сердцем, не хощу ни на кого и ни на что благоприятно взирати и присно зде огорчеваюся. Даруй очам моим слезы о гресех, устам же тихое глаголание. Не ступи от мене, Святый Ангеле, и егда душа моя начнет разлучатися от тела, но предстани ми у смертнаго моего одра тих и радостен;

ибо имам тогда видети тебе близ суща. Не остави и послежде мою душу, яже ти от Бога предана бысть непорочне, но яже по смерти моея имать судитися, яко оскверненная многими грехми. О хранителю мой! Призови тогда помолитися о мне и прочия безплотныя силы, да твоим заступлением помилован буду, грешный раб (имя), во веки веков, аминь!

Господи Боже, Создателю и Спасителю мой! Благословенно да будет имя Твое Святое. Благодарение и слава Тебе, Господи, о всех благих, яже прият от Тебе в житии сем. Ныне же скорбь и болезнь обретох, и Имя Твое призываю. Поношения нападоша на мя. Положиша мя в рове преисподнем, в темных и сени смертней.

Скорблю о сем; ипо сей скорби разумеваю, яко согреших пред Тобою, и по грехом моим приидоша на мя беды; ибо праведники Твои не унывающе и в темницах пояху Тебе, и во страданиих радовахуся. И аще беззакония назриши, Господи, Господи, кто постоит? Яко несть человек, иже не согреши. Но Ты, Господи, грехи всего мира носиши, и покаянием очищаеши.

но наипаче да будет мне в сердце страх Твой неумытный суд и вечное осуждение. Аще неправда возстанет на мя, дерзаю словом Давидовым молитися Тебе, услыши, Господи, правду мою и вонми суду моему, и правдою Твоею избави мя. Аще же неправду сотворих: милосердием Твоим неправду мою уврачуй. Не попусти уклонитися сердцу моему во словеса лукавствия, к сокрытию истины, и к ложному оправданию.

Помози мне и уразумети, и возненавидети неправду мою: возлюбити же правду, и во истине обрести облегчение души моей. Облегчи бремя бедствия моего. А еже понести мне суждено, да понесу с терпением, ради очищения грехов моих, и ради умилостивления Твоего правосудия. Аще и стыд покрыет мене пред некими человеками:

В арбитражном суде

да потерплю со смирением, да умилостивлю Тебе, Господи, да не постыжен буду пред лицем сего мира на Страшном Суде Твоем. Прихожду к Тебе, скорбный и печальный: не лиши мене духовного утешения. Прихожду к Тебе омраченный: яви свет упования спасения. Припадаю к Тебе, изнемогший: возстави и утверди мене благодатию Твоею.

Носите эту молитву в ладанке (сшейте небольшой мешочек, куда и положите оберег) вместе с нательным крестом, и в минуты особой скорби или притеснения перечитывайте ее.

Надежде ненадежных, сило безпомощных, пристанище обуреваемых, покрове напаствуемых, заступление обидимых, хлебоманно, услаждающая алчущих, нектаре небеснаго упокоения жаждущих, Мати Преблагословеннаго Бога, Преблагословенная и Пренепорочная Дево! К Тебе единей прибегаю, к Твоему покрову вседушно преклоняю колена, Владычице.

Не презри плача и слез, утехо плачущих! Аще ужасает мя мое недостоинство и окаянство моих грехов, но уверяет мя цельбоносный сей образ, на немже благодать Твою и силу, яко неисчерпаемое море, вижду: слепых прозревших, скачущих хромых, странствующих аки под сению Твоего призрения, матерне упокоенных и по всему прошению благоизобильствующих;

на оных помилования образ взирая, прибегох, слеп сый душевныма очима и хром душевными чувствы. О Свете Незаходимый! Просвети и исправи мя, веси всякую мою скорбь, веси всякую беду, не презри моления моего, о Полезнодательнице! Не возгнушайся мене, грешнаго, не презри мене, сквернаго; вем, яко вся можеши, елика волиши, о добрая надеждо моя, упование мое от сосцу матере моея. К Тебе привержен есмь от чрева матери моея, Тебе оставлен есмь, не остави мене, не отступи от мене, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Помощь Богородицы для заключенных

Молитва заключенного к Пресвятой – сильнейший оберег для заключенных. Храните оберег постоянно при себе и хотя бы изредка перечитывайте – ваша жизнь в тюрьме станет намного легче.

Молитва‑оберег заключенного к Пресвятой Богородице

О Пресвятая Дево, Мати Господа и Спасителя моего! Вси человецы притекают к Тебе и никто притекаяй отходит от Тебе всуе, аще о добре просит. Молят Тя архиерее и священницы, яко Матерь еси Архиерея Великаго, прошедшаго небеса. Молят Тя иноки и инокини, яко Сама еси Пречистая Дева. Молят Тя отцы и матери, иже соболезнуют о своих детях, в немощех лежащих или далече живущих, яко Ты Сама болезнующи искала Сына своего, егда Он, дванадесятилетний отрок, оста во Иерусалиме.

Молят Тя обидимии, яко претерпела еси гонение от Ирода с Божественным Младенцем. Возносят к Тебе последнюю свою молитву умирающии, яко Ты предстояла еси у Креста умирающаго Сына Твоего. Молят Тя праведнии и вси хотящии благочестно жити: и никтоже от них достиже праведности, не имеяй Тебе молитвенницу.

Молитва от тюрьмы чтобы оправдали

Понеже Матерь еси Спасителя погибающих грешников. Понеже яко несть иного Бога разве Иисуса Христа, Сына Твоего, со Отцем и Святым Духом во Едином Божестве покланяемаго. Тако несть инаго у Престола Божия ближайшаго ходатая, якоже Ты, Мати Божия! Матернее моление много может ко благосердию Владыки. Пред Ним Тебе вся возможна суть.

Сего ради на Тя по Бозе все упование мое возлагаю. Сего ради храню аз пречистый образ Твой во узилищи моем, памятуяй близость Твою ко всем скорбящим и заключенным. Обаче Ты, Матерь Божия, и являла еси доныне ко мне многая милости по моим прошением к Тебе! Чимже аз явихся пред Тобою? Увы мне злонравному!

Аз же непамятлив бых Твоих благодеяний. Но, о милосердая Царице Богородице, прости моя измены и неразумие, не отвергни мене, паки возвращающагося к Тебе, яви ко мне древняя Твоя милости и приими мя на Свои мощныи руки, аки боляща, аки еле жива суща от язв греховных. Приведи мою душу грешную к покаянию.

Беззакония бо моя превзыдоша главу мою. Колико доселе прогневах аз Бога моего лжами, хищениями, пиянством, крамолами, жестокосердием, безсовестием. Безпрестани согрешаю и в сей темнице леностию, мечтаниями, обманами, непокор ством, досаждениями соузникам моим и развращением их, татьбами и роптанием на мою участь.

Ктому не бысть у мене доныне ни слез, ни умиления, или же аз плаках токмо от досады моея. Примири убо мене, Благодатная, с Богом, Сыном Твоим. Сподоби мя получити разрешение во всех гресех моих в тайне покаяния, и абие причаститися Святаго Тела и Крове Сына Твоего. Помози ми отныне возненавидети злыя мои страсти и крепко воинствовати противу греха;

зане аще в чесом и покаюся, по малом часе таяжде творю, и сице лжив пред Богом обретаюся. Испроси ми, Владычице Богородице, благодать прочее время живота моего в твердом покаянии скончати. Милующая грешники, не презри мене перваго из них. Зриши моя беды, зриши мою горьку жизнь в сей темнице. Помози ми претерпети до конца позор мой, тесноту и прочия темничныя лишения, да не впаду в отчаяние, да не дерзну возносити хулы на Промысл Божий, но токмо скорблю и плачу о гресех моих, токмо от печали моея о чадах моих и сродниках, от нихже разлучен есмь, обращаюся ко утешению в молитве.

Несть у меня терпения и кийждо день мню, яко наста конец моему терпению. О, печальных недоведомое утешение! Утеши моего отца и матерь со сродники, иже скорбят о мне, для нихже аз содеяхся яко мертв. Наипаче же, о чадолюбивая Мати! не лиши Твоего по кровительства жену и чада моя, ихже оставих аз, яко преступный отец, зане они неповинни суть во гресех моих.

не отрини мене, буди ми покровительница во всяких моих нуждах, во всяком моем страхе и унынии, днем и нощию, во здравии и болезни. Облегчи моя душевныя и телесныя скорби, яко Ты еси всех скорбящих радость. Мило стива буди ми не зде токмо, но и тамо, в стране вечней. Не остави мене без Твоего заступления в день Страшнаго Втораго Пришествия Господа моего.

Молитва Анастасии Узорешительнице от тюрьмы

Эта молитва убережет вас от насилия в тюрьме. Держите оберег при себе вместе с иконкой Анастасии Узорешительницы.

Молитва Иову Многострадальному

Эта молитва‑оберег даст вам терпения и сил. Перечитывайте ее, когда вам будет особенно плохо, и носите при себе.

Яко истинен и праведен, Богочестив и непорочен, освящен же явлься, всеславне, Божий угодниче истинный, просветил еси мир в терпении твоем, терпеливейший и доблейший. Темже вси, Богомудре, память твою воспеваем. Дал еси нам образ терпения и мужества, Преблагий Господи, угодника Твоего Иова, во всех приключшихся ему злостраданиих ничимже согрешивша пред Тобою, ниже устнама своима, и не давша безумия Тебе, Богу нашему.

Того молитвами и нас сотвори победители многоразличных искушений и спаси души наша, яко Человеколюбец. Боже святый и во святых почиваяй, трисвятым гласом на небеси от ангел воспеваемый, на земли от человек во святых Своих хвалимый, давый Святым Твоим Духом коемуждо благодать по мере дарования Христова, и тою по ставивый Церкви Твоей Святей овы апостолы, овы пророки, овы же благовестники, овы пастыри и учители, ихже словом проповеди, Тебе Самому, дей ствующему вся во всех, мнози совершишася святии в коемждо роде и роде, различными благодетельми благоугодившии Тебе, и к Тебе, нам образ добрых по двигов своих оставивше, в радости прешедший, готови, в немже сами искушсни быша, и нам напаствуемым помогати.

Сих святых всех и святого праведного Иова воспоминая и их богоугодное похваляя житие, Тебе Самаго, в них действовавшаго, восхваляю, и онех благотворения Твоя дарования быти веруя, прилежно молю Тя, Святе святых, даждь ми грешному последовати их учению житию, любви, вере, долготерпению, и их молитвенною помощию, паче же Твоею вседействующею благодатию, небесныя с ними сподобитися славы, хваляще Пресвятое имя Твое, Отца и Сына и Святого Духа вовеки. Аминь.

Молитва о заключенных об освобождении

Как выжить в тюрьме: молитвы и заговоры

Этот оберег заключенному должны передать во время свидания. Он должен всегда держать его при себе.

Молюся тебе, святой Петр, апостол Христов из двунадасети. Как ты в темнице был, да Христос тебя силою чудною освободил, так бы и меня, раба Божия (имярек), Господь освободил, грехи простил. Как ты сквозь стену прошел, замки нерушимые оставил, так бы и я, раб Божий (имярек), темницу свою покинул ровно сквозь стеночки прошел да остались бы за мною замки нерушимые.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Твоя молитва
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector