Молитва об исцелений женских болезней

Молитва при миоме на исцеление

Доброе время суток! Меня зовут Халисат Сулейманова — я фитотерапевт. В 28 лет себя вылечила от рака матки травами (больше про мой опыт выздоровления и почему я стала фитотерапевтом читайте здесь: Моя история).

Перед тем как лечиться по народным методам описанным в интернете, просьба, консультируйтесь со специалистом и лечащим врачом! Это сэкономит ваше время и деньги, поскольку заболевания разные, травы и методы лечения разные, а есть еще сопутствующие заболевания, противопоказания, осложнения и так далее.

В это статье Вы найдёте молитвы об исцелении болезней: молитвы на всякую немощь, молитвы великомученику и целителю Пантелеимону и некоторые другие.

Молитва болящего

(составлена преподобным Гавриилом Седмиезерским)

Пресвятая Богородице Дево, жива сущая и по смерти спасающая присно наследие Твое, услыши воздыхание души моей, призывающей Тебя на помощь!

Сниди с небесе, прииди и коснися ума и сердца моего, открой зрение души моея, да узрю Тя, Госпоже моя, и Сына Твоего, Создателя, Христа и Бога моего, и уразумею, что есть воля Его и чего лишаюся аз.

Ей, Госпоже моя, потщися помощью Твоею и моли Сына Твоего, да присетит мя благодатию Своею, да узами любви Его прикованный у ног Его пребуду вовеки, аще в ранах и болезни, аще недугующий и расслабленный телом, но у ног Его.

Вижу недвижное от болезни тело мое, чувствую расслабление всех членов моих, боли в костях моих.

Но, о свете мой, как услаждают меня лучи света Твоего, падающие на раны мои! Согретый теплотою их, забываю все и у ног Твоих слезами моими омываю грехи мои, возвышаюся, светлеюся.

О свете, радость моя, сладость моя, Иисусе! Не отрини же меня от ног Твоих, Иисусе мой, но по молитве моей со мной присно буди, да живя Тобою, славлю Тя со Отцем и Духом вовеки. Молитвами Богородицы и всех святых Твоих услыши мя, Господи. Аминь.

Владыко Вседержителю, врачу душ и телес, смиряяй и возносяй, наказуяй и паки исцеляяй; брата нашего (имярек) немощетвующа посети милостию Твоею, простри мышцу Твою, исполнену исцеления и врачбы, и исцели его, возставляй от одра и немощи, запрети духу немощи, остави от него всяку язву, всяку болезнь, всяку рану, всяку огневицу и трясавицу. И аще есть в нем согрешение или беззаконие, ослаби, остави, прости, Твоего ради человеколюбия.

Владыко, Вседержителю, Святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия и возводяй низверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего (имя) немощствующа посети милостию Твоею, прости ему всякое согрешение вольное и невольное.

Ей, Господи, врачебную Твою силу с небесе ниспосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач раба Твоего (имя), воздвигни его от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй его Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою.

Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Всех Скорбящих радость

О, Пресвятая Владычице Богородице, Преблагословенная Мати Христа Бога Спасителя нашего, всех скорбящих радосте, больных посещение, немощных покрове и заступнице, вдовиц и сирых покровительнице, матерей печальных всенадеждная утешительнице, младенцев немощных крепосте, и всем беспомощным всегда готовая помоще и верное прибежище!

Тебе, о Всемилостивая, дадеся от Всевышняго благодать во еже всех заступати и избавляти от скорби и болезней, зане Сама лютыя скорби и болезни претерпела еси, взирающи на вольное страдание Сына Твоего возлюбленнаго и Того на кресте распинаема зрящи, егда оружие Симеоном предреченное сердце Твое пройде.

приими, всемилостивая наша Владычице Богородице, усердное моление наше Тебе приносимое, и не отрини нас недостойных от Твоего благосердия, но подаждь нам избавление от скорби и болезни, защити нас от всякого навета вражия и клеветы человеческия, буди нам помощница неотступная во все дни жизни нашея, яко да под Твоим матерним покровом всегда пребудем цели и сохранени Твоим заступлением и молитвами к Сыну Твоему и Богу Спасителю нашему, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение, со безначальным Его Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков, Аминь.

Великомученик и целитель святой Пантелеимон

се бо, грех наших ради, люте одержими есмы многими недуги и не имамы помощи и утешения: к тебе же прибегаем, яко дадеся ти благодать молитися за ны и целити всяк недуг и всяку болезнь: даруй убо всем нам святыми молитвами твоими здравие и благомощие души и тела, преспеяние веры и благочестия и вся к житию временному и ко спасению потребная, яко да сподобившеся тобою великих и богатых милостей, прославим тя и Подателя всех благ, дивнаго во святых Бога нашего, Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.

Тропарь, глас 1-й

Собора Перваго показался еси поборник и чудотворец, Богоносне Спиридоне, отче наш. Темже мертву ты во гробе возгласив, и змию в злато претворил еси: и внегда пети тебе святыя молитвы, Ангелы, сослужащия тебе, имел еси, священнейший. Слава Давшему тебе крепость, слава Венчавшему тя, слава Действующему тобою всем исцеления!

Кондак, глас 2-й

Любовию Христовою уязвився, священнейший, ум вперив зарею Духа, деятельным видением твоим деяние обрел еси, Богоприятне, жертвенник Божественный быв, прося всем Божественнаго сияния.

Молитва

Молитва об исцелений женских болезней

О, великий и пречудный святителю Христов и чудотворче Спиридоне, Керкирская похвало, всея вселенныя светильниче пресветлый, теплый к Богу молитвенниче и всем, к тебе прибегающим и с верою молящимся, скоропредстательный заступниче! Ты веру православную на Никейстем Соборе посреде отцев преславно изъяснил еси, ты единство Святыя Троицы чудесною силою показал еси и еретиков до конца посрамил еси.

Услыши нас грешных, святителю Христов, молящихся тебе, и сильным твоим предстательством у Господа избави нас от всякаго злаго обстояния: от глада, потопа, огня и смертоносныя язвы. Ты бо во временней жизни своей от всех сих бедствий избавлял еси людей твоих: от нашествия Агарян и от глада страну твою сохранил еси, царя от неисцельнаго недуга избавил и многая грешники к покаянию привел еси, за святость же жития твоего Ангелы невидимо в церкви, поющая и сослужащия тебе, имел еси.

Сице убо прослави тебе, вернаго Своего раба. Владыка Христос, яко вся тайная человеческая деяния дарова тебе разумети и обличати неправедно живущия. Многим, в скудости и недостаточестве живущим, ты усердно помогал еси, людей убогих изобильно во время глада напитал еси, и иная многая знамения силою в тебе живущаго Духа Божия сотворил еси.

Сице и нас не остави, святителю Христов, поминай нас, чад своих, у престола Вседержителя, и умоли Господа, да подаст многих наших грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует нам, кончины же живота непостыдныя и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит нас, да выну возсылаем славу и благодарение Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Тропарь, глас 8-й

Святии безсребреницы и чудотворцы, посетит немощи наша: туне прилете, туне дадите нам.

Слава Тебе, Господи Иисусе Христе, Сыне единородный безначального Отца, едине исцеляяй всякий недуг и всяку язю в людех (ср.: Мф.

4, 32), яко помиловал мя еси, грешного, и избавил еси мя от болезни моея, не попустив ей развиться и умертвить меня по грехам моим.

Даруй мне отныне, Владыко, силу твердо творить волю Твою во спасение души моей окаянной и во славу Твою со безначальным Твоим Отцем и единосущным Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Св. прав. Иоанн Кронштадский

МОЯ ИСТОРИЯ

Мои дети –  моё истинное богатство и в этом смысле я богат – у меня три сына (старший сын от первого брака). При чем двое из них совсем крохи – одному 2,5 года, а младшему в этом месяце целый годик исполнится. Но не многие мои знакомые знают о том, как моя жена ещё совсем недавно плакала в подушку и бегала по мед. институтам в поисках решения проблемы зачатия ребенка. Вроде и нечего серьёзного нет, да Бог не давал нам малыша. И так продолжалось около 13 лет.

  • Но 2012 год в этом отношении стал для нас переломным. Я чудом, или по Воли Господа оказался (по работе) в Толгском женском монастыре. И совсем случайно, как бы невзна чай, от Матушки узнал о том, что в этой чудесной обители есть чудотворная икона Божьей Матери Толгская. Это уже потом я узнал о чудесах Её и о том, что к Толгскому Образу приходят множество женщин с мольбой о даровании детей. А тогда я просто горячо и искренне молился Богородице о том, чтобы Бог дал нам малыша.  И как не назвать чудом то, что вскоре у нас появился дорогой сыночек! Шумный, характерный, упрямый непоседа, но так горячо любимый и долгожданный, Богом на радость нам данный.

Но как вы уже поняли это не конец моей дивной истории — у меня же есть ещё мой самый маленький сынок. А вот его то мы, ну никак не ожидали, и это чудо не меньшее чем первое, кстати, оно тоже связанно с Толгской иконой.  А всё дело в том, что мы узнали о существовании малыша вскоре после того, как я помолился перед иконой об расширении нашего жилья. И пускай мы пока так и не переехали в большую квартиру, (я точно знаю, что это вопрос времени), но приобрел я неизмеримо большее.

При женских болезнях поможет молитва Давиду Гареджийскому

Чудес духовного и физического исцеления перед святым образом Толгской Божьей Матери множество: исцеление от болезни ног царя Ивана Грозного, воскрешение мёртвого ребёнка по молению родителей, множество исцелений от всевозможных болезней, в том числе и от беснования, бесплодия, онкологии, есть случаи и спасения от засухи. В 2014 году обитель праздновала 700-летие чудесного обретения образа.

МОЛИТВА 1

О Пресвятая Госпоже, Дево Богородице, высшая Херувимов и Серафимов и Святейшая всех святых!

Ты, Всеблагая, на Толге икону Твою многоцелебную бла­женному святителю Трифону огневидно явити благоволила еси, и ею многая и неизреченная чудеса соделала еси и ныне содеваеши, по Твоему неизречен­ному к нам милосердию. Тебе пред пречистым образом Твоим, припадаем и молимся, Пребла-гословенная рода нашего Заступ­нице: в странствии сем земном, многоскорбном и многомятеж­ном, не лиши нас Твоего заступления и покрова державнаго.

Спаси и защити нас, Владычице, от разжженных стрел лукаваго врага спасения нашего. Укрепи немощную волю нашу к деланию заповедей Христовых, умягчи окаменелая сердца наша любо-вию к Богу и ближним нашим, даруй нам сокрушение сердечное и покаяние истинное, да очистившеся от скверны греховныя, возможем принести Творцу благоугодныя Ему плоды добрых дел, и сподобитися мирныя христианския кончины и ответа праваго на Страшнем и нелицеп­риятием Суде Его.

Ей, Госпоже Всемилостивая! В час грозный, смертный наипаче яви нам Твое многомощное заступление, ускори тогда на помощь к нам, безпомощным, и державною ру­кою Твоею исхити нас из руки лютаго миродержца, ибо воистинну много может молитва Твоя пред линем Господа и ничтоже невозможно ходатайству Твоему, аше токмо восхощеши.

Темже на святый образ Твой умиленно взирающе и пред ним, яко жи­вей Ти сущей с нами, поклоняющеся с упованием благим, сами себе, и друг друга, и весь живот наш Тебе по Бозе молитвенно предаем и Тя величаем с рождшимся от Тебе Спасителем на­шим, Господем Иисусом Хри­стом, Емуже, со Безначальным Его Отцем и Пресвятым Духом подобает всякая слава, честь и поклонение, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

МОЛИТВА 2

Приими, о Всеблагословенная и Всемощная, Пречистая Госпо­же Владычице, Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недо­стойных рабов Твоих, к цельбоносному образу Твоему со умилением притекающих, яко Тебе Самей ту сущей, и слыша­щей моления наша, и подающей с верою просящим по коемуждо прошению исполнение.

Скорбя­щим бо скорби облегчаеши, не­мощным здравие даруеши, разслабленных и недужных исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавляеши и гибнущия спасаеши, грешных ка­ющихся прощаеши, прокаженных очищаеши, малых детей милуеши, от уз и темниц свобождаеши, и всякия многоразличныя страсти врачуеши Ты, Госпоже Владычице Богородице: вся бо суть возможна ходатайством Тво­им к Сыну Твоему, Христу Богу нашему.

О Всепетая Мати, Пре­святая Богородице Дево Марие! Не престай молитися о нас, не­достойных рабех Твоих, славя­щих Тя и почитающих, и по­клоняющихся пречистому образу Твоему, и надежду имущих не­возвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно, и во веки веков.

Аминь.

Тропарь, глас 4

Днесь светло сияет на Толге образ Твой, Пречистая Дево Богородице, и, яко солнце незаходимое, всегда верным подадеся, Егоже видев на воздусе, не­видимо Ангелы, яко никим, держима, преосвященный епископ града Ростова Трифон тече ко явленному светящемуся столпу огненну, и по водам, яко по суху, прейде, и моляшеся Ти верно о пастве и о людех.

И мы, к Тебе притекающе, зо­вем: Пресвятая Дево Богородице, вер­но Тя славящих спасай, страну нашу, архиереев и вся Российския народы от всех бед избавляй по велицей Твоей ми­лости.

Господи, вспомни о мне, недостойной рабе Твоей, и избавь меня от неплодства моего, чтобы быть мне материю.

Дай нам чадо, которое было бы и радостию в жизни и опорою в нашей старости. Боже я склоняюсь пред Величием Твоим, прости меня за все мои грехи и пошли мне здорового полноценного ребеночка, а если Ты дашь мне его, то сохрани и помоги мне доносить его до срока, а я всегда буду славить и хвалить Тебя. Аминь Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, прости меня, грешную и бездерзновенную, пощади лютую мою немощь и призри на моление мое!

Приими молитву мою сию и исполни желание моего сердца, даруй мне детеныша моего во благо и помоги понести крест материнства во спасение наше. Аминь.

Святой Давид имеет удивительную благодать помогать женщинам в их немощи и недугам, особенно связанным с чадородием

О всесветле, богохвальне, авва Давиде, святче Божий!

Ты силою благаго законоположения явился еси нам, кознями лукаваго связанным и обуреваемым, яко наставник в покаянии и помощник в молитве. Того ради дано тебе множество даров благодати и чудотворения, разрешения грех наших и прегрешений оставление, болезней исцеление и диавольских наветов отгнание.

Темже твоею отеческою милостию в богоцарственном разумении, многотрудными молитвами и моленьми твоими, наипаче же непрестанным твоим заступлением о нас, рабех Божиих (имена), да возставит Господь Бог ны, во грех впадшие, силою Своею непобедимою на всякаго видимаго и невидимаго врага, дабы благодаряще совершая святую память твою, желанием возжелали мы покланятися Превечному Богу в Троице Единому, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков.

(Молитву надо читать в день по 150 раз, для того, чтобы прошли женские болезни, или когда хочешь ребенка)

Богородице, дево, радуйся! Благодатная Мария, Господь с тобою! Благословенна ты в женах и благословен плод чрева твоего, яко Спаса родила еси душ наших! Аминь.

Царице моя преблагая, надеждо моя, Богородице, приятелище сирых и странных предстательнице, скорбящих радосте, обидимых покровительнице! Зриши мою беду, зриши мою скорбь, помози ми яко немощну, окорми меня яко странна. Обиду мою, веси, разреши ту, яко волиши: яко не имам иныя помощи разве тебе, ни иныя предстательницы, ни благия утешительницы, токмо тебе, о Богомати, яко да сохраниши мя и покрыеши во веки веков. Аминь.

Больные с различными недугами прибегают к молитвенной помощи к Ипатию Печерскому, молятся к нему и при женской немощи. При жизни святой Ипатий вел аскетичный образ жизни, много молился, лечил и ухаживал за больными, за что Бог даровал Ему дар чудесного исцеления

О священная главо, преподобне отче, преблаженне авво Ипатие!

Не забуди убогих твоих до конца, но поминай нас всегда во святых и благоприятных молитвах к Богу: помяни стадо твое, еже сам упасл еси, и не забуди посещати чад твоих моли за ны, отче священный, за дети твоя духовныя, яко имеяй дерзновение к Небесному Царю: не премолчи за ны ко Господу, и не презри нас, верою и любовию чтущих тя: поминай нас недостойных у Престола Вседержителева, и не престай моляся о нас ко Христу Богу, ибо дана тебе бысть благодать за ны молитися.

Медицина не всегда способна помочь женщине вылечить ее заболевания. В таких случаях можно обратиться за помощью к высшим силам с помощью молитв. Главное — знать кому посвятить молитвы и читать их искренне, от всего сердца и верить в результат.

Женщины с разными болезнями могут всегда начать читать молитвы на святую воду или обратиться к 3 святым:

  • Давиду Гареджийскому;
  • Матроне;
  • Деве Марии.

Еще при жизни эти святые помогали представительницам слабого пола справиться с разными недугами. Сегодня они помогают тем, кто просит об этом.

Чтение молитв на святую воду можно применять для лечения самых разных заболеваний и поддержания здоровья. Это можно сочетать с традиционными врачебными методами. Чтобы добиться необходимого эффекта, нужно будет:

  • посетить церковь и покаяться;
  • по утрам и вечерам молиться Господу и благодарить его за каждый новый прожитый день;
  • использовать святую воду начинать можно, только когда внутреннее состояние придет в равновесие.

«В царствии небесном есть родник чудесный. Кто до воды дотронется, кто водой умоется, с того недуги и болезни смоются. Той воды я набрала, рабу Божьему (имя сына) отдала. Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа. Аминь».

Затем съешьте одну просфору и запейте ее святой водой. Важно, чтобы это делалось натощак. Просфора и святая вода будут наполнять тело божественной благодатью постепенно, поэтому употребление святой воды необходимо продолжать до тех пор, пока заболевание не излечится полностью.

«Теки, вода-кормилица, с высоты и донизу. Теки и обмывай тело рабы Божьей (ваше имя), прочь уноси болезни окаянные, ломотуху, хворобуху. Взамен дай силы и здоровья. Во имя отца, и Сына, и Святого Духа. Аминь».

Святого Давида знают как чудотворца и сильного целителя, который еще при жизни помогал женщинам возвращать здоровье. Сегодня к Давиду Гареджийскому обращаются с просьбами не только об исцелении женских заболеваний и их предотвращении. Ему можно молиться о защите от бесплодия и нормальном протекании беременности.

Преподобный Давид жил в XI столетии. Он являлся проповедником христианства и люди со всего Тбилиси начали слушать его и присоединяться к православию. Это не понравилось поклонникам язычества, поэтому они решили избавиться от него.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Твоя молитва
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector